Cover It Live (Bag Om Giroen)

Hver dag under Giro d’Italia lavede vi ‘Bag om Giroen’ – en CoverItLive-event, som kørte på en underside på TV 2 Sportens Facebookside. Her skrev vi relevante oplysninger om etaper/ryttere, men størstedelen gik ud på at lægge videoer ud, observationer gjort i startbyen/målbyen og brugerinteraktionen, hvor der kunne stilles spørgsmål.

Brugerne tog godt imod det nye tiltag. Samlet fik vi 326 kommentarer/spørgsmål, hvilket giver et gennemsnit på lidt over 14 spørgsmål, hver gang vi lavede ‘Bag om Giroen’. (Du kan se flere tal fra vores dækning på undersiden ‘Analyser‘)

Her er eksempler på det, som folk skrev om vores dækning:

“Jeg synes virkelig, at Bag om Giroen har været et fedt indslag under dette års Giro. Håber der kommer en Tour de France udgave også,” Ditte

“Tak, for de sidste tre uger, hvor I har givet Giroen en ekstra vinkel,” Louise

Efterhånden som etaperne skred frem, så fandt både vi, som journalister, og brugerne ud af, hvordan ‘Bag om Giroen’ fungerede bedst. Vi blev mere opmærksom på at aktiveret brugerne med ting som ‘Send Bag om Giroen-holdet på arbejde’, hvor de kunne skrive idéer til, hvad vi skulle lave af historier med rytterne.

I det hele taget opstod der et lille community, hvor vi kunne se, at flere brugere vendte tilbage flere gange og stillede spørgsmål.

Herunder kan alle vores CoverItLive’s genafspilles – både dem fra dækningen i Danmark og Italien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *